Χαντί: "Με κέρδισε η νοοτροπία του Ηρακλή"

Χαντί: "Με κέρδισε η νοοτροπία του Ηρακλή"

Gazzetta team
Χαντί: "Με κέρδισε η νοοτροπία του Ηρακλή"

bet365

Ο Άγγελος Χαντί με δηλώσεις αναφέρθηκε αρχικά στην μεταγραφή στον Ηρακλή και στο κλίμα που συνάντησε στα αποδυτήρια της ομάδας. Ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των "κυανόλευκων" στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο έμπειρος μέσος του Ηρακλή αρχικά μίλησε για την μεταγραφή του στον Ηρακλή λέγοντας τα εξής: «Μου είχαν πει πολλά ο Σαραμαντάς και ο Ρομάνο. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα από ότι τα περίμενα, κυρίως λόγου του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα αλλά και της νοοτροπίας που έχω δει. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το ποιος εκ των Ρομάνο-Σαραμαντά μεσολάβησε στον να έρθει στον Ηρακλή είπε: «Νομίζω και τα δύο τα παιδιά με ήθελαν εδώ μαζί τους. Κι εγώ ήθελα να είμαι μαζί τους. Με όσους μίλησα στον Ηρακλή έδειξαν πως με θέλουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και κυρίως ο προπονητής μου».

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο είπε τα εξής: «Ήρθα σε μια έτοιμη ομάδα. Ήρθα σε μια ομάδα με πολύ δυνατό κορμό, όπου οι περισσότεροι παίκτες έμειναν. Η νοοτροπία του Ηρακλή με έχει κερδίσει. Δηλαδή, με όποιον παίζουμε πρέπει να κερδίζουμε. Έχει μπει για τα καλά στο μυαλό των παικτών αυτό το πράγμα».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα είπε: «Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα, καθώς υπάρχουν ποιοτικοί και καλοί ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν έχει τη φανέλα σπίτι κι αυτό βοηθάει».

Αν έχει φιλοδοξίες με τον ερχομό του στον Ηρακλή: «Είμαι πολύ φιλόδοξος και σαν άνθρωπος και με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Θέλω να κρατάω μικρό καλάθι γιατί δεν είναι ωραίο να λέμε μεγάλα λόγια. Στην πράξη θα δείξουμε ποιοι είμαστε και θα πάμε εκεί που αξίζουμε».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Νομίζω στην αριστερή πλευρά, αλλά όπου μου ζητηθεί δεν έχω πρόβλημα. Το μόνο που θέλει ένας ποδοσφαιριστής είναι να παίζει και να προσφέρει και όποτε μου ζητηθεί θα κάνω ό,τι μπορώ για τον Ηρακλή».

Για την παρουσία του στον Εργοτέλη: «Όλα αυτά τα χρόνια στον Εργοτέλη με βοήθησαν και στο μυαλό και στην εμπειρία. Ξέρω την κατηγορία και θα προσπαθήσω εγώ όπως και τα άλλα παιδιά να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Για την παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση: «Γενικά διψάω να παίξω μπροστά στον κόσμο. Κάθε παίκτη του αρέσει αυτή η πίεση. Ο κόσμος είναι διψασμένος και δίπλα στην ομάδα. Δημιούργησε μια φοβερή ατμόσφαιρα στην πρώτη προπόνηση. Να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

Για τους στόχους του φετινού Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα είπε: «Νωρίς για να θέσουμε στόχους. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες αλλά η δική μου ομάδα έχει τα προσόντα να φτάσει πολύ ψηλά φέτος. Απ” αυτά που έχω δει μέχρι τώρα».

Για το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του στα φιλικά: «Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ήδη από τα πρώτα φιλικά δείχνει η ομάδα πως θέλει να έχει κατοχή μπάλας. Θέλει να έχει τον έλεγχο με όποιον και να παίζει. Πιστεύω θα μας βγει και στο πρωτάθλημα. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι γιατί η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή».

Τέλος, σύγκρινε το πρωτάθλημα της Super League με αυτό της Football League. «Υπάρχει μεγάλη διαφορά Σούπερ Λιγκ με Football League. Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Απλά και στα δύο φιλικά που παίξαμε, ήταν με καλές ομάδες Σούπερ Λιγκ. Βέβαια δεν είναι κριτήριο γιατί είναι αρχή ακόμα. Βλέπω τη δουλειά που γίνεται κάθε μέρα αλλά και το ταλέντο των παικτών και αυτή η ομοιογένεια που υπάρχει είναι σε ελάχιστες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Από όσα έχω δει η ομοιογένεια παίζει μεγάλο ρόλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα