Μαρούπα: «Επιστολή στον ανακριτή για τον Μαρινάκη»

Μαρούπα: «Επιστολή στον ανακριτή για τον Μαρινάκη»

Gazzetta team
Μαρούπα: «Επιστολή στον ανακριτή για τον Μαρινάκη»

bet365

Το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, αποκάλυψε πως είναι πιθανό να σταλεί επιστολή στον ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη, σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ρόλο του στον Ολυμπιακό.

Η Μαρούπα φιλοξενήθηκε στον «ΣΠΟΡΦΜ 94,6» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Το μέλος της ΕΕΑ αποκάλυψε που εξετάζεται να σταλεί επιστολή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ώστε να ξεκαθαρίσει το τι ισχύει με τον όρο περί μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και αν αυτός τηρείται από τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Μελισσαννίδης ενώ τα μέλη της ΕΕΑ υπογράμμιζαν πως το θέμα, βρίσκεται υπό έρευνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα