Εξηγήσεις Μαρούπα για Μελισσανίδη

Εξηγήσεις Μαρούπα για Μελισσανίδη

Gazzetta team
Εξηγήσεις Μαρούπα για Μελισσανίδη

bet365

Το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα που ψήφισε κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και με 4-3 ολοκλήρωσε την απόφαση εις βάρος της ΑΕΚ, επιχείρησε να απολογηθεί!

Με ανάρτηση της στο Facebook σχολίασε το εξής για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ:

«Χθες η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού πήρε απόφαση, με οριακή πλειοψηφία 4 έναντι 3 ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανιδης είναι διοικητής της ΑΕΚ. Το γεγονός τούτο προκύπτει από δηλώσεις, πράξεις, και θέσεις και του ιδίου, αλλά και συνεργατών του, όπως ο ίδιος το έθεσε. Η ιστορική ομάδα ΑΕΚ που όλοι αγαπάμε δεν θα πάθει απολύτως τίποτα καθώς ουδέποτε από κανέναν τέθηκε ζήτημα ιδιοκτησιακής ή μετοχικής της σύνθεσης ή εικονικότητας αυτών. Επίσης ούτε ο κ. Μελισσανίδης έχει ουδεμία συνέπεια εκ του γεγονότος αυτού.

Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε στην επιτροπή το γεγονός ότι πάρα πολλοί αναφέρονται σε αυτόν ως διοικητικό ηγέτη ή αφεντικό κοινώς της ΑΕΚ καθόλου δεν το εκθέτει, αλλά του περιποιεί τιμή όπως η ίδια πιστεύω. Μην φοβάστε την αλήθεια. Η αλήθεια σώζει. Και ελπίζω ο κ. Μελισσανίδης να συνεχίσει στην ΑΕΚ να την βοηθήσει να κατακτήσει την θέση που της αξίζει σε ένα υγιές, καθαρό ποδόσφαιρο, και να βοηθήσει στην πραγματική κάθαρση του επαγγελματικού αθλητισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα