Ρατς: «Αν θέλουν να φύγω, θα με πληρώσουν»!

Ρατς: «Αν θέλουν να φύγω, θα με πληρώσουν»!

Gazzetta team
Ρατς: «Αν θέλουν να φύγω, θα με πληρώσουν»!

bet365

Ο Ρασβάν Ρατς δεν δείχνει διατεθειμένος να χαριστεί στον ΠΑΟΚ και ζητάει τα χρήματα που του αναλογούν για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, αν θέλει ο σύλλογος να τον αποδεσμεύσει! «Υπάρχει συμφωνία και πρέπει να τη σεβαστούν» είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportnews.ro»:

Ραζβάν, τι γίνεται με τον ΠΑΟΚ;
«Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν. Ξέρω ότι υπάρχει συμφωνία δύο ετών ακόμα και θα πρέπει να το σεβαστούν. Δεν μου πρότειναν κάποιον τρόπο για την λύση της συνεργασίας μας. Το Σάββατο με έστειλαν στη δεύτερη ομάδα και την Δευτέρα μου είπαν να βρω ομάδα».

Μέχρι που είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις;
«Αν μου δώσουν ό,τι γράφει το συμβόλαιο, θα φύγω. Δεν θα ζητήσω αποζημίωση. Αν όχι, θα είναι κατανοητό και σεβαστό. Αν θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο ενός παίκτη που είναι σε ισχύ θα πρέπει να πληρώσουν».

Γιατί αποκλείστηκες;
«Μου είπαν ότι για τεχνικούς λόγους. Δεν κατάλαβα. Ειδικά ο προπονητής, Ιγκόρ Τούντορ μου είπε την περασμένη Τρίτη ότι υπολογίζει σε μένα, είμαι ένας παίκτης βάσης, και το Σάββατο γύρισαν τα πράγματα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Δεν έχω αναστατώσει κανέναν, δεν συγκρούστηκα με κανέναν».

Είναι η πραγματική εξήγηση πως δεν μπορείς να παίξεις σε ένα σύστημα 3-5-2;
«Όχι. Θα ήταν καλύτερο για μένα, γιατί είμαι ένας αμυντικός μέσος, ο οποίος ανεβαίνει. Ότι έχω κάνει όλη τη ζωή μου. Ίσως πείραξε ελληνική κρίση και η σκέψη πως δεν μπορούν να πληρώσουν τον μισθό μου».

Εχεις προτάσεις;
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πρώτα θέλω να λύσω τα προβλήματα μου εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα