Ολυμπιακός: Πρώτο τεστ στην Ολλανδία με Φινμπόγκασον

Ολυμπιακός: Πρώτο τεστ στην Ολλανδία με Φινμπόγκασον

Ολυμπιακός: Πρώτο τεστ στην Ολλανδία με Φινμπόγκασον

bet365

Με τα βλέμματα καρφωμένα πάνω στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τβέντε στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει απόψε (20:00, Nova, gazzetta.gr) ο Ολυμπιακός.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Τβέντε που πέρυσι τερμάτισε στη 10η θέση του πρωταθλήματος.

ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να βάλει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με τον Ισλανδό να συστείνεται στον κόσμο της ομάδας - και όχι μόνο.

Χρόνο συμμετοχής ίσως πάρει κι ο Λούκας Μιλιβόγεβιτς, που μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε μακριά από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, χθες γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτός που δεδομένα δεν θα αγωνιστεί σήμερα είναι ο Αρτούρ Μαζουακού που έχει ενοχλήσεις και τη θέση του θα πάρει ο Σαλίνο. Το ίδιο ισχύει και με τον Σιόβα που δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί. Ετσι αμυντικό δίδυμο και σ΄ αυτό το φιλικό θα είναι οι Βούρος - Αυλωνίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα