Το καθυστερεί η Ρόμα για Τοροσίδη

Το καθυστερεί η Ρόμα για Τοροσίδη

Κώστας Ζάλιαρης
Το καθυστερεί η Ρόμα για Τοροσίδη

bet365

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη από τη Ρόμα το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, οι «τζιαλορόσι» θέλουν πρώτα να έχουν βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη για το δεξί άκρο της άμυνας...

Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας βρίσκεται στην Αιώνια πόλη τα τελευταία τρία χρόνια και φέτος η Μπολόνια κάνει προσπάθεια για να του... αλλάξει φανέλα.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα το «calciomercato.com», οι επαφές ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες είναι συνεχείς, η Μπολόνια έχει ρωτήσει για την τιμή του Τοροσίδη ώστε να προετοιμάσει σωστά την προσφορά της, ωστόσο, η Ρόμα φαίνεται ότι όσο μπορεί θα το καθυστερήσει...

Ο λόγος είναι πως οι «τζιαλορόσι» θέλουν πρώτα να έχουν βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του «Τόρο» κι έπειτα να δώσουν το «ok» για την παραχώρησή του. Αυτή τη στιγμή, ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τη θέση, είναι ο 25χρονος Βραζιλιάνος άσος, Μπρούνο Πέρες που από το 2014 ανήκει στην Τορίνο.

Μετά και την αποχώρηση του Χολέμπας που θα συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Γουότφορντ, η ελληνική αποικία στο «Ολίμπικο»... διαλύεται, αφού θα παραμείνει μονάχα ο Κώστας Μανωλάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα