«3,5 εκατ. για Κολοτσίνι ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«3,5 εκατ. για Κολοτσίνι ο Ολυμπιακός»

bet365

Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι φέρεται να ετοιμάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Άγγλους, προσφέροντας 3,5 εκατομμύρια ευρώ στη Νιουκάστλ.

Πρόταση στη Νιουκάστλ για την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι ετοιμάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την Express. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της αγγλικής ομάδας, μόνο «σίγουρος» δεν είναι για τη νέα σεζόν στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, μετά την άφιξη του Στιβ ΜακΚλάρεν και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι σύμφωνα με το δημοσίευμα προσφέρουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Νιουκάστλ και 5 εκατομμύρια στον Αργεντινό σέντερ μπακ για τριετές συμβόλαιο, ποντάροντας και στη συμμετοχή τους στο Champions League για να δελεάσουν τον παίκτη.

Ο Κολοτσίνι πάντως είναι σίγουρο πως θα έχει και άλλες επιλογές εφόσον αφήσει τη Νιουκάστλ, όπως η Κρίσταλ Πάλας του πρώην προπονητή του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος θέλει τον 33χρονο στο Σέλχαρστ Παρκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα