Σε φουλ ρυθμούς ο Μιλιβόγεβιτς

Σε φουλ ρυθμούς ο Μιλιβόγεβιτς

Gazzetta team
Σε φουλ ρυθμούς ο Μιλιβόγεβιτς

bet365

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τη στιγμή που Μαζουακού και Σιόβας συνεχίζουν συντηρητικά.

Στα κομμάτια της επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας ήταν αφιερωμένη η προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης (28/7) στο Έρμελο. Ο Μάρκο Σίλβα έδινε διαρκώς εντολές, διακόπτοντας τις ασκήσεις όπου έκρινε απαραίτητο, για να διορθώσει ό,τι δεν γινόταν όπως ήθελε ο ίδιος. Οι Πειραιώτες αφιερώθηκαν στην τακτική στη δεύτερη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους επί ολλανδικού εδάφους.

Στα θετικά της ημέρας ήταν η επιστροφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, τη στιγμή που πάντως οι Μαζουακού και Σιόβας εξακολουθούν να προπονούνται συντηρητικά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν ξανά το πρωί (10.30) της Τετάρτης (29/7), για τελευταία φορά πριν το φιλικό κόντρα στη Τβέντε, στο Βέενοορντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα