Μαθήματα στο 3-5-2 και στο 4-3-3 για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Μαθήματα στο 3-5-2 και στο 4-3-3 για Καλλονή

bet365

Γυμναστήριο, πισίνα και τακτική περιελάμβανε η σημερινή ημέρα, ενώ το μεσημέρι έγινε μάθημα στους τερματοφύλακες και στους αμυντικούς πάνω στη δημιουργία παιχνιδιού και την αμυντική λειτουργία στο 3-5-2 και στο 4-3-3.

Με διπλή προπόνηση συνέχισε και την Τρίτη (28/7) την προετοιμασία της επί ιταλικού εδάφους η Καλλονή. Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε γυμναστήριο και πισίνα, το απογευματινό τακτική και παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα, ενώ το μεσημέρι ο Θαλής Θεοδωρίδης παρέδωσε και πάλι μαθήματα.

Σειρά πήραν οι τερματοφύλακες και οι αμυντικοί, με τον τεχνικό του συλλόγου της Μυτιλήνης να επικεντρώνεται στη δημιουργία παιχνιδιού και στην αμυντική λειτουργία στο 3-5-2 και στο 4-3-3.

Έτσι, η προετοιμασία της ομάδας της Λέσβου θα συνεχιστεί με προπονήσεις την Τετάρτη (29/7), ενώ για την Πέμπτη (30/7) είναι προγραμματισμένο το τελευταίο φιλικό της ΑΕΛΚ στη γειτονική χώρα με αντίπαλο τη Βιτσένζα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα