Πρεντόμ: «Είμαι θυμωμένους με πολλούς παίκτες μου»

Πρεντόμ: «Είμαι θυμωμένους με πολλούς παίκτες μου»

Νίκος Αθανασίου
Πρεντόμ: «Είμαι θυμωμένους με πολλούς παίκτες μου»

bet365

Ο Μισέλ Πρεντόμ στάθηκε στην χαμένη ευκαιρία για να γίνει από νωρίς το 2-0 υπέρ της Μπριζ αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βέλγος τεχνικός:

«Η στρατηγική που βάλαμε ήταν η σωστή και φαίνεται από το 0-1 που θα μπορούσε να γίνει και 0-2. Δυστυχώς δεν ήρθε. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα αντιδράσει. Και με θυσία και με εξυπνάδα. Δεν μπορώ να δεχθώ αυτά που έγιναν στο δεύτερο μέρος. Τα είχαμε όλα στο μέρος μας για να ήμασταν ήδη με την πρόκριση. Μπορώ να πω ότι είδαμε μια ίδια κατάσταση. Αυτά που αποτελούσαν την θυσία, την δύναμη δεν μπόρεσαν να συμβούν. Ενδεχομένων ήταν η επικεία του διαιτητού. Κατά την άποψη μου, πρέπει να διεκδικήσουμε μια μεγάλη ρεβάνς για τον σύλλογο μας. Είναι καιρός οι παίκτες μας επιστρέψουν με την ποιότητα της προηγούμενης σεζόν.

Κάναμε κάτι καλό αρκεί να το κρατήσουμε. Το θέμα είναι γιατί δεν κρατάμε τα καλά που κάνουμε. Αυτό είναι που μας προβληματίζει. Πιστεύουμε στην πρόκριση. Ακόμη και με 1-0. Δεν θα μιλήσω για ποσοστά. Θα μπορούσαμε απόψε να γυρίσουμε με 75-80% αλλά δεν το κάναμε. Είμαι θυμωμένος με πολλούς από τους παίκτες μου απόψε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα