Καρέλης: «Όπως στην επανάληψη στο Βέλγιο»

Καρέλης: «Όπως στην επανάληψη στο Βέλγιο»

Gazzetta team
Καρέλης: «Όπως στην επανάληψη στο Βέλγιο»

bet365

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει όπως στο δεύτερο μέρος στη Λεωφόρο και στο Βέλγιο, σύμφωνα με τον Νίκο Καρέλη...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΟΤΕ:

«Δεν μπήκαμε δυναμικά. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί στο πρώτο μέρος. Έπρεπε να τελείωσουμε καλύτερα τις φάσεις και να έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία. Πήραμε το αποτέλεσμα και πάμε στο Βέλγιο για να κρατήσουμε το μηδέν και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το τι είπαν στον Μπεργκ μετά το χαμένο πέναλτι: «Συνεχίζουμε δεν πειράζει, τα πέναλτι δεν μπαίνουν όλα, χάνονται κάποια. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ξέρει να φτιάχνει την ψυχολογία μόνος του και όλοι καταφέραμε να κάνουμε το καλύτερο και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το τι του είπε ο αντίπαλος τερματοφύλακας πριν εκτελέσει το δικό του πέναλτι: «Δεν άκουσα τίποτα κοιτούσα μόνο την μπάλα».

Για τη ρεβάνς: «Πρέπει να ξεκινήσουμε όπως στο δεύτερο μέρος σήμερα. Να μπούμε δυναμικά όλοι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% από την αρχή να μη δεχτούμε κάποιο γκολ και αν καταφέρουμε να σκοράρουμε θα είναι πολύ καλό για εμάς».

Για τον κόσμο: «Φανταστικός ο κόσμος, τους ευχαριστούμε όλους. Συγχαρητήρια και στον κόσμο και σε όλους μας γι' αυτή τη νίκη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα