Μίντιλαντ - ΑΠΟΕΛ 1-2

Gazzetta team
Μίντιλαντ - ΑΠΟΕΛ 1-2

bet365

Πέρσι πήρε αποτέλεσμα από την Ααλμποργκ, φέτος κέρδισε τη Μίντιλαντ (2-1) και ο ΑΠΟΕΛ δείχνει πως κόντρα στους Δανούς δεν έχει πρόβλημα...

Στα περσινά πλέι οφ για το Champions League, o ΑΠΟΕΛ έκανε το βήμα πρόκρισης στη Δανία παίρνοντας ισοπαλία 1-1 από την Ααλμποργκ. Φέτος, τα πράγματα ήταν καλύτερα για τους Κύπριους, που επικράτησαν 2-1 της Μίντιλαντ στο Χέρνινγκ και βρίσκονται μια ανάσα από την επόμενη φάση!
Ο Ντε Βινσέντι ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε δυο γκολ και πλέον απομένουν 90 λεπτά στο καυτό ΓΣΠ γιαν να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ!

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς, κατάφερε να παγώσει το ρυθμό και να βάλει δύσκολα στη Μίντιλαντ. Οι διάδρομοι για την εστία του Βάτερμαν ήταν κλειστοί και οι Κύπριοι έδειχναν να έχουν το πάνω χέρι. Ετσι, στο 30' ήρθε και το γκολ! Ο Λεάλ εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο το λάθος της αντίπαλης άμυνας, έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Ντε Βινσέντι, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 1-0. Οι Δανοί έχασαν δυο λεπτά αργότερα την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και στο 33' το... πλήρωσαν! Νέο λάθος και ο Ντε Βινσέντι με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το 2-0. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε στα αποδυτήρια με εντυπωσιακή επέμβαση του Βάτερμαν, σε σουτ των Ρόιερ, Σίστο! Στην επανάληψη, οι Δανοί ρίσκαραν, παρουσίασαν πολλά κενά στην άμυνα, αλλά τόσο ο Λεάλ στο 73' όσο και ο Σωτηρίου στο 78' έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα! Η Μίντιλαντ πάντως κατάφερε στο 88' να μειώσει με σουτ του Πόουλσεν!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα