Πρώτη ήττα στην Ολλανδία για Βέροια

Πρώτη ήττα στην Ολλανδία για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη ήττα στην Ολλανδία για Βέροια

bet365

Την πρώτη ήττα της στο τρίτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους γνώρισε η Βέροια, που ηττήθηκε 2-0 από την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι της επί ολλανδικού εδάφους έδωσε την Τρίτη (28/7) η Βέροια. Αντίπαλος αυτή τη φορά ήταν η Γκεντσλερμπιρλιγκί από την Τουρκία, από την οποία η «βασίλισσα του Βορρά» ηττήθηκε με 2-0. Ο σύλλογος της Ημαθίας στάθηκε και πάλι καλά και έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως ένα λάθος σε κάθε ημίχρονο οδήγησαν στην πρώτη ήττα της.

Το σκορ άνοιξε ο Ελ Καμπίρ στο 45' και στο 90 ο Κόσερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά το σύστημα που παρέταξε ο Γιώργος Γεωργιάδης, αυτό ήταν το 4-2-3-1. Ο Καντιμοίρης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Μαλόν να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Τσουμάνη το αριστερό και τους Όστοϊτς, Ετζενγκέλε να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ οι Μπατιόν, Βεργώνης και μπροστά τους δεξιά ο Γεωργιάδης, αριστερά ο Γιαννούλης και στον άξονα ο Μερεμπασβίλι. Μοναδικός προωθημένος ο Ναζλίδης. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Βέροιας έκανε ο νεοαποκτηθείς Ρότζερς Κόλα, που αγωνίστηκε για 17 λεπτά στο ματς παίρνοντας τη θέση του Ναζλίδη στο 73', και πως η Βέροια φόρεσε σήμερα την κόκκινη φανέλα με την μπλε ρίγα, η οποία θα είναι και η πρώτη εμφάνιση.

Η σύνθεση της Βέροιας: Καντιμοίρης (73' Βασιλειάδης), Μαλόν (77' Μάνος), Όστοϊτς (85' Αργυρόπουλος), Εντζεγκέλε (46' Μαραγκός), Τσουμάνης, Μπατιόν (46' Μπαλάφας), Βεργώνης (83' Καρακώστας), Γεωργιάδης (62' Νέτο), Μερεμπασβίλι (46' Άρτσε), Γιαννούλης (46' Μεληκιώτης), Ναζλίδης (73' Κόλα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα