«Πρώτη» με... προειδοποίηση σε Κούγια για ΑΕΛ (gTV & pics)

«Πρώτη» με... προειδοποίηση σε Κούγια για ΑΕΛ (gTV & pics)

Νίκος Τσιώκος
«Πρώτη» με... προειδοποίηση σε Κούγια για ΑΕΛ (gTV & pics)

bet365

Η πρώτη προπόνηση της Λάρισας περιελάμβανε... προειδοποίηση στον Αλέξη Κούγια, τον οποίο προέτρεψε να μην το σκεφτεί καν να παίξει με τους «βυσσινί». «Να σας κάνω υπερήφανους», το μήνυμά του.

Εποχή Αλέξη Κούγια, πλέον, στην ΑΕΛ, κάτι που δεν έχει δει με... καλό μάτι ο φίλαθλος κόσμος των «βυσσινί». Έτσι, στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν φρόντισαν να τον... προειδοποιήσουν να μη σκεφτεί ούτε καν να παίξει με τον σύλλογο της Θεσσαλίας.

«Κούγια ούτε να το σκεφτείς να παίξεις με την ΑΕΛ», έγραφε το πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί στο AEL FC Arena, όπου διεξήχθη η πρώτη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο γνωστός ποινικολόγος, πάντως, έστειλε το δικό του μήνυμα, καθώς πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να τους κάνει υπερήφανους.

«Είμαι ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο Arena. Θέλω να σας δώσω μία υπόσχεση. Θα προσπαθήσω να σας κάνω υπερήφανους, θα δώσω τα πάντα και σας ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια του. Από εκεί και πέρα, παρών στο γήπεδο ήταν και ο Ζοέλ Τζιμπάμπα, ο οποίος έφτασε το απόγευμα στη Λάρισα και πήγε στο γήπεδο για να μην είναι απών από την πρώτη της ΑΕΛ.

Βέβαια, δεν προπονήθηκε, αλλά αποθεώθηκε από τον κόσμο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει κι αυτός σε ρυθμούς προπονήσεων. Έτσι, λοιπόν, η «βασίλισσα» του κάμπου ξεκίνησε τη νέα σεζόν με στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Επιμέλεια - ρεπορτάζ: Έλενα Οικονόμου

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα