Το... πανηγύρισαν στα αποδυτήρια στη Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Το... πανηγύρισαν στα αποδυτήρια στη Κέρκυρα!

bet365

Σαν μια... μεγάλη νίκη πανηγυρίστηκε η απόφαση για παραμονή της Κέρκυρας στη Σούπερ Λιγκα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που το έμαθαν στα αποδυτήρια!

Η απόφαση για παραμονή της Κέρκυρας στη Σούπερ Λιγκα, ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή ακριβώς στο τέλος της προπόνησης των Φαιάκων! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να το μάθουν στα αποδυτήρια...

Πρώτος το έμαθε ο Σάκης Τσιώλης, όταν ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον γενικό αρχηγό, Αλέκο Αναλύτη. Η χαρά του Έλληνα τεχνικού μεγάλη και φυσικά αυτός ήταν στην ευχάριστη θέση να το μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του!

Όταν έγινε αυτό οι πανηγυρισμοί ήταν μεγάλοι σαν η Κέρκυρα να είχε κερδίσει το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας της! Όπως είναι λογικό έφυγε απ' όλους ένα μεγάλο βάρος και φυσικά ήρθε η δικαίωση που περίμεναν άπαντες στο νησί από την πρώτη στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα