Τσιλιανίδης: "Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στην Super League"

Τσιλιανίδης: "Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στην Super League"

Gazzetta team
Τσιλιανίδης: "Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στην Super League"

bet365

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους που έχει ο Ηρακλής για την νέα χρονιά. Ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα τους τα "πέτρινα" χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής των "κυανόλευκων" αρχικά, στάθηκε στην προετοιμασία της ομάδας λέγοντας τα εξής: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Είναι νωρίς ακόμα και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Στα φιλικά δε μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό λόγω της κούρασης που υπάρχει από τις προπονήσεις».

Για τα δύο φιλικά που έδωσε ο Ηρακλής μέχρι στιγμής με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, είπε: «Προσωπικά δε θέλω να σταθώ στα αποτελέσματα, όπως πιστεύω δεν στέκεται και το προπονητικό τιμ. Πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε αλλά στα φιλικά θέλεις να δεις άλλα πράγματα. Είναι σαν προπόνηση για μας ώστε να μπορεί ο προπονητής να βγάλει συμπεράσματα. Ωστόσο, δείξαμε πως παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο όπως και πέρσι. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Το ίδιο πλάνο που είχαμε πέρσι θα το έχουμε και τη φετινή χρονιά».

Για τους στόχους του ίδιου αλλά και της ομάδας όσον αφορά την αγωνιστική χρονιά που μας έρχεται, δήλωσε: «Είναι νωρίς ώστε να θέσουμε ομαδικούς στόχους. Προσωπικά και ταπεινά, στόχος μου είναι να καταφέρουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Ομαδικούς στόχους δε μπορώ να θέσω».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ηρακλή: «Ήταν μια εύκολη επιλογή η ανανέωση του συμβολαίου μου. Μου αρκεί πως ο προπονητής μου με πιστεύει. Έγιναν αρκετές συζητήσεις για το μέγεθος του συμβολαίου, αλλά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η απόφαση ήταν εύκολη».

Για την συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων είπε: «Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για μένα. Έλειπα με την Εθνική όταν η ομάδα εξασφάλισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Ήταν κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Όσον αφορά την Εθνική, είναι τιμή να φοράει κάποιος το εθνόσημο. Ελπίζω ο κόουτς να συνεχίσει να με εμπιστεύεται. Θα κάνω ό,τι περνάει από τα πόδια μου ώστε να μείνω στην Εθνική».

Από την Football League στην Super League και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε μια αρχική σύγκριση των δύο κατηγοριών: «Όπως είπα και πριν η ομάδα έχει πλάνο και δουλεύουμε σκληρά ώστε να ανέβουμε κι άλλο επίπεδο. Οι κατηγορίες εννοείται πως διαφέρουν. Ανεβαίνει κατά πολύ το επίπεδο ποιότητας στην Σούπερ Λιγκ κάτι που έλειπε από το περσινό πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλό επίπεδο μέχρι στιγμής. Δουλεύουμε σκληρά με τρεξίματα και ασκήσεις τακτικής».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα προς κόσμο του Ηρακλή: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως ο Ηρακλής θα παίζει πάντα για τη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας. Ο κόσμος του Ηρακλή ταλαιπωρήθηκε και απογοητεύτηκε σ' αυτή την «πέτρινη» τετραετία όπως ήταν λογικό. Όμως ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και τον κάναμε χαρούμενο κι αυτό που θα προσπαθήσουμε σαν ομάδα είναι να συνεχίσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και την επόμενη χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα