Γκουνλέιφσον: «Ο Φινμπόγκασον θα σκοράρει πολλά γκολ στον Ολυμπιακό»

Γκουνλέιφσον: «Ο Φινμπόγκασον θα σκοράρει πολλά γκολ στον Ολυμπιακό»

Γκουνλέιφσον: «Ο Φινμπόγκασον θα σκοράρει πολλά γκολ στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο γκολκίπερ της εθνικής Ισλανδίας Γκουνλέιφουρ Γκουνλέιφσον εξηγεί στο gazzetta.gr γιατί ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με την απόκτηση του Φιμπόγκασον, αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε μαζί του, ενώ περιμένει πολλά γκολ!

Ο Γκουνλέιφουρ Γκουνλέιφσον μολόνοτι πάτησε τα 40 πριν από μερικές μέρες, όχι μόνο δεν σκέφτεται την απόσυρση από την ενεργό δράση, αλλά παραμένει μάχιμος στις επάλξεις.

Ο βετεράνος πορτιέρο διανύει περίοδο δεύτερης νεότητας στην Μπρέινταμπλικ όπου αγωνίζεται, αναγκάζοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισλανδίας, Λαρς Λάγκερμπακ να του εμπιστευθεί μία θέση στην εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Γκουνλέιφσον, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον νεοφερμένο φορ του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον μίλησε στο gazzetta.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του 26χρονου συμπατριώτη του.

«Κανένας παίκτης δεν μπορεί να πει όχι σε πρόταση από έναν τόσο τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Νομίζω έπραξε το σωστό ο Άλφρεντ επιλέγοντας τον Ολυμπιακό. Θα έχει την ευκαιρία να δείξει την κλάση του. Είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά σημειώνοντας πως είχε την ευκαιρία να τα πει με τον πρώην άσο της Χέρενφεν.

«Ναι, μιλήσαμε και ήταν πολύ χαρούμενος για την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Του ευχήθηκα να πετύχει τους στόχους του με τη νέα ομάδα του και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει».

Ο Γκουνλέιφσον θεωρεί πως ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν θα έχει πρόβλημα να αποδείξει την εκτελεστική δεινότητα του στο Champions League.

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ιδιαίτερα ευφυής, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Νομίζω πως μπορεί να διακριθεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το επίπεδο είναι υψηλό. Διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία ως φορ για να το πράξει».

«Ο Φινμπόγκασον είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική αίσθηση του χώρου. Είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή όπου συνηθίζει να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή. Είναι ένας κλασικός φορ ανίκητος μέσα στη μεγάλη περιοχή».

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπρέινταμπλικ περιμένει τον φορ του Ολυμπιακού μέσα από τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα αλλά και το Champions League να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και στην Εθνικής Ισλανδίας.

«Ασφαλώς και αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Εθνική Ισλανδίας. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην εθνική μας, όμως ο Άλφρεντ διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα και ασφαλώς περιμένουμε πολλά από εκείνον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα