Ραοσάβλιεβιτς: «Πιστεύουν τον Ζντιέλαρ στον Ολυμπιακό»

Ραοσάβλιεβιτς: «Πιστεύουν τον Ζντιέλαρ στον Ολυμπιακό»

Ραοσάβλιεβιτς: «Πιστεύουν τον Ζντιέλαρ στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Μπλάζο Ραοσάβλιεβιτς παραδέχθηκε πως οι πιθανότητες να αποκτήσει η ομάδα του, τον Σάσα Ζντιέλαρ είναι ελάχιστες.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του 20χρονου αμυντικού χαφ, Σάσα Ζντιέλαρ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την U-20 της Σερβίας έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» με τον Μάρκο Σίλβα να τίθεται υπέρ της παραμονής του.

«Μίλησα στον Ζντιέλαρ και μου είπε πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του με τον Ολυμπιακό αλλά και πως ο νέος προπονητής της ομάδας, Μάρκο Σίλβα τον υπολογίζει σοβαρά ενόψει της νέας σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ραοσάβλιεβιτς αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει πλέον πιθανότητες για να εντάξει στο δυναμικό του, τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα