«Τελειωμένος» αλλά... επαγγελματίας ο Βίκτορ Βαλντές (pic)

«Τελειωμένος» αλλά... επαγγελματίας ο Βίκτορ Βαλντές (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
«Τελειωμένος» αλλά... επαγγελματίας ο Βίκτορ Βαλντές (pic)

bet365

Παρά την κόντρα του με τον Λουίς Φαν Χάαλ και το γεγονός πως δεν υπολογίζεται πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Βίκτορ Βαλντές παραμένει επαγγελματίας και προπονείται κανονικά.

Ο Ισπανός πορτιέρο, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία που θα μπορούσε να πει κανείς ότι... θολώνει και κάπως τα νερά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διατηρούν τον Νταβίντ Ντε Χέα, απέκτησαν και τον Σέρχιο Ρομέρο και σαν αποτέλεσμα, ο Βαλντές είναι πλέον 3ος τερματοφύλακας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Ο Φαν Χάαλ τον είχε κατηγορήσει πως ήταν αρνητικός όταν του ζητήθηκε να παίξει με το τμήμα Νέων, όμως ο έμπειρος πορτιέρο... θύμισε στον προπονητή του ότι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στις «ρεζέρβες» όποτε του ζητήθηκε.

Σήμερα, λοιπόν, ο Βίκτορ Βαλντές έδειξε ότι μπορεί να βιώνει μια δύσκολη και μπερδεμένη κατάσταση, όμως παραμένει επαγγελματίας. «Αισθάνομαι καλά, δυνατός, χαρούμενος και ευγνώμων προς τον Θεό μετά και τη σημερινή προπόνηση» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα