«Με χτύπησε ο Μιγκέλ Ερέρα μετά το Gold Cup»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Με χτύπησε ο Μιγκέλ Ερέρα μετά το Gold Cup»!

bet365

Για χειροδικία κατά δημοσιογράφου που ασκούσε κριτική στον ίδιο για τις εμφανίσεις του Μεξικού, κατηγορείται ο Μιγκέλ Ερέρα, μετά την κατάκτηση του Gold Cup!

Ο Κριστιάν Μαρτινόλι από το τηλεοπτικό δίκτυο «Azteca», έκανε την καταγγελία για την γροθιά που φέρεται να δέχθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή του Μεξικού στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση των κατακτητών του Gold Cup από τη Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος ανέφερε από το βήμα που δίνει το συγκεκριμένο δίκτυο, πως ο Μιγκέλ Ερέρα τον γρονθοκόπησε και προσπάθησε να το επαναλάβει, αλλά ο Λουίς Γκαρσία που επίσης είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για λογαριασμό του «Azteca», τους χώρισε!

Το τηλεοπτικό δίκτυο κάλεσε τις Αρχές να διαξέγουν έρευνα για το περιστατικό, ενώ από την πλευρά του, ούτε ο Ερέρα, αλλά ούτε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού τοποθετήθηκαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα