Πίρλο: «Συγκινητική η στήριξη του κόσμου»

Κώστας Ζάλιαρης
Πίρλο: «Συγκινητική η στήριξη του κόσμου»

bet365

Προτού πατήσει το χορτάρι, άκουγε από τον κόσμο να φωνάζει «Θέλουμε τον Πίρλο». Ο Ιταλός θρύλος, δήλωσε συγκινημένος από την αγάπη και τη στήριξη που εισέπραξε στο ντεμπούτο του με τη New York City FC.

Ο «μαέστρος» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στη νίκη (5-3) της νέας του ομάδας από της Orlando City και η υποδοχή από τον κόσμο, θα του μείνει αξέχαστη.

Αλλάζοντας ποδοσφαιρικές παραστάσεις και γνωρίζοντας κάτι καινούριο στην καριέρα του, ο Πίρλο αποφάσισε να συνεχίσει στο MLS και μέχρι στιγμής, όλα μοιάζουν ιδανικά για εκείνον. Έχοντας βάλει την εμφάνισή του και όντας έτοιμος να περάσει στο ματς κόντρα στην ομάδα του Κακά, άκουγε από τον κόσμο να φωνάζει «Θέλουμε τον Πίρλο». Μόλις πέρασε στο ματς, καταχειροκροτήθηκε και ένιωσε τη στήριξη και την ώθηση πυο του έδωσε ο κόσμος.

«Ήταν συγκινητικό... Είμαι ευγνώμων προς τους οπαδούς μας. Άκουγα πως φώναζαν το όνομά μου και ήθελαν να με δουν προτού μπω στο γήπεδο και ήταν πανέμορφο να βλέπω ότι όλοι με θέλουν και με στηρίζουν. Τους ευχαριστώ όλους» είπε ο έμπειρος μέσος.

 

Τελευταία Νέα