Η... ποικιλία των «διαβόλων» στο σκοράρισμα (vid)

Η... ποικιλία των «διαβόλων» στο σκοράρισμα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η... ποικιλία των «διαβόλων» στο σκοράρισμα (vid)

bet365

Κάτι οι αλλαγές και οι δοκιμές, κάτι η ικανότητα των παικτών, έχουν κάνει τον Λουίς Φαν Χάαλ ν' αποκτά από νωρίς... ποικιλία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά το γκολ.

Στη φετινή προετοιμασία και τα τρία ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι «κόκκινοι διάβολοι» με τις Κλαμπ Αμέρικα, Σαν Χοσέ και Μπαρτσελόνα, έχουν μετρήσει εφτά γκολ ενεργητικό και μάλιστα, αυτά τα εφτά τέρματα έχουν έρθει όλα από διαφορετικά πόδια!

Την αρχή, ανοίγοντας και λογαριασμό, έκανε ο Μόργκαν Σνάιντερλιν στη νίκη (1-0) επί της Κλαμπ Αμέρικα. Τη σκυτάλη στο 3-1 επί των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς ανέλαβε ο Μέμφις Ντεπάι που πέτυχε κι αυτός το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα, ωστόσο, τον συνόδευσαν οι Χουάν Μάτα και Αντρέας Περέιρα, με τον νεαρό Βραζιλιάνο να κερδίζει πόντους έπειτα και από τη θετικότατη παρουσία του στο πρόσφατο Μουντιάλ Νέων.

Στο τελευταίο χρονικά φιλικό κόντρα στους «μπλαουγκράνα», ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε την αρχή για τη νέα σεζόν με ωραία κεφαλιά, ενώ η ολοκληρωτική αλλαγή της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, είχε αποτέλεσμα να βρουν επίσης το δρόμο για τα δίχτυα οι Χεσέ Λίνγκαρντ και Αντνάν Γιανουζάι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα