Τι ισχύει με Σαμπράνο, Κολοτσίνι και Ντεαλμπέρτο για Ολυμπιακό

Τι ισχύει με Σαμπράνο, Κολοτσίνι και Ντεαλμπέρτο για Ολυμπιακό

Τι ισχύει με Σαμπράνο, Κολοτσίνι και Ντεαλμπέρτο για Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Σαμπράνο. Εχει προταθεί ο Ντεαλμπέρτο, ενώ φήμες τον θέλουν να κοιτάζει και την περίπτωση του Κολοτσίνι, κάτι που διαψεύδεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Σαμπράνο είναι ο παίκτης που αρέσει πάρα πολύ στο Μάρκο Σίλβα για να στηρίξει την άμυνά του πάνω του. Ο Περουβιανός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα και ο Πορτογάλος, μετά την παραμονή του Νέτο στη Ζενίτ, θα τον ήθελε στην ομάδα του. Φυσικά, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του καθότι στην Άιντραχτ επιθυμούν την παραμονή του. Μάλιστα φέρεται να του έχουν προτείνει και νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2.000.000 ευρώ ετησίως.

Σημαντικό ρόλο στο μέλλον του θα παίξει κι η επιθυμία του ίδιου αφού μπορεί να αποχωρήσει από το σύλλογο με ένα ποσό περίπου στα 1.500.000 ευρώ. Κι η Γαλατασαράι τον «κοιτάζει αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τις κινήσεις τους.

Ωστόσο, πέρα από αυτή τη λύση του 26χρονου ή κάποιου άλλου που είναι στις πρώτες λύσεις, στα υπόψιν φερόταν να υπάρχει κι ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ο οποίος αναμένεται να πει «αντίο» στη Νιούκαστλ ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο. Παρόλα αυτά από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι ασχολούνται με τον Αργεντινό.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον «Γαύρο», έχει προταθεί κι ο Ανχελ Ντεαλμπέρτο, ο οποίος στα 32 του έχει μείνει ελεύθερος από την Μπανί Γιας κι η πρόταση με το όνομά του έχει φτάσει στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα