Τα... νέα από Ρώμη για Ρομπέρτο και Μαζουάκου!

Τα... νέα από Ρώμη για Ρομπέρτο και Μαζουάκου!

Τα... νέα από Ρώμη για Ρομπέρτο και Μαζουάκου!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για ένα καλό κι ένα άσχημο νέο που έρχονται από τη Ρώμη για τον Ολυμπιακό!

Λόγω…μετακινήσεων αυτό το διήμερο, το κομμάτι το ανεβάζω σε ώρα που δεν συνηθίζω, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

Τέλος πάντων, θα επικεντρωθώ λίγο στη…Ρώμη, απ΄ όπου έρχονται πληροφορίες που ενδιαφέρουν πολύ τον Ολυμπιακό, άμεσα η, έμμεσα! Κι έχουν να κάνουν με τη Ρόμα, σύλλογο άλλωστε που αγόρασε από τον Ολυμπιακό τους Χολέμπας, Μανωλά και Τοροσίδη τα τελευταία χρόνια.
Από τη Ρώμη λοιπόν έρχονται νέα και καλά και άσχημα!

Τα καλά είναι ότι υπογράφει στη Ρόμα ο Πολωνός Τσέσνι από την Άρσεναλ. Αυτό λογικά σημαίνει ότι οι Ιταλοί δεν θα πάρουν άλλο γκολκίπερ. Κι είναι καλό το νέο για τον Ολυμπιακό, διότι η ομάδα που είχε εκδηλώσει το πιο ζεστό ενδιαφέρον (όχι πρόταση) για τον Ρομπέρτο να ξέρετε πως ήταν η Ρόμα!

Μην ξεχνάμε ότι κι η Βαλένθια πήρε τερματοφύλακα (από την ΦΚ Μπριζ) κι η Βιγιαρεάλ πήρε (από τη Λανς) κι η Λίβερπουλ (ένα Ούγγρο από την Μπόλτον), ενώ η Ίντερ είναι έτοιμη να ανανεώσει τον Χαντάνοβιτς. Όλες αυτές οι ομάδες είχαν τον Ισπανό του Ολυμπιακού στις λίστες τους. Όπως τον έχει κι η Ατλέτικο, αλλά για την περίπτωση που θα δώσει τον Όμπλακ η, τον Μογιά. Που όμως; Η Γιουνάϊτεντ πήρε το Ρομέρο.

Φαίνεται πως θα πρέπει να σκάσει μεγάλη βόμβα για να γίνει μεταγραφή του Ρομπέρτο, καθώς είναι και πολλά τα λεφτά: 8 εκ. Ευρώ για γκολκίπερ δεν είναι λίγα.

Τα άσχημα νέα από τη Ρώμη; Οι πληροφορίες που από τα μεσάνυκτα υπάρχουν στα πιο δημοφιλή ιταλικά σάιτ που ασχολούνται με τις μεταγραφές και φέρνουν τη Ρόμα έτοιμη να βάλει πάνω στο τραπέζι περισσότερα χρήματα για το Μαζουάκου, και δη γύρω στα 9 με 10 εκ. Ευρώ! Ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί κάπου 12 με 13 τον Γάλλο αριστερό μπακ, αλλά και 9 με 10 δεν είναι λίγα για παίκτη που τον αγόρασε πριν ένα χρόνο 500 χιλ. Ευρώ. Για να δούμε τι θα γίνει αλλά η Ρόμα επείγεται για αριστερό μπακ. Κι έχει και Γάλλο προπονητή, τον Γκαρσία...

Αναφορικά με τον στόπερ, νομίζω ότι το θέμα θα τραβήξει λίγο ακόμη. Υπάρχουν δυσκολίες, ίσως κι ανυπέρβλητες, για τους ένα-δύο πρώτους στόχους. Δεν έρχονται εύκολα οι πρωτοκλασάτοι παίκτες στην Ελλάδα φίλοι μου. Κάποιος έκανε μία κρούση στο Ρουμάνο διεθνή σέντερ μπακ Κίρικες της Τότεναμ, που ούτε που το συζήτησε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.