ΠΑΟΚ: Μέχρι την Τετάρτη αποχωρεί ο Νομπόα

ΠΑΟΚ: Μέχρι την Τετάρτη αποχωρεί ο Νομπόα

ΠΑΟΚ: Μέχρι την Τετάρτη αποχωρεί ο Νομπόα

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr το αργότερο σε δύο ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η αποδέσμευση του Νομπόα από τον ΠΑΟΚ. Από Ρωσία, Μεξικό και Τουρκία το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Στον Δικέφαλο πάντως αναζητούν την καλύτερη λύση για το σωματείο.

Από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για την αποδέσμευση του Κριστιάν Νομπόα, στον ΠΑΟΚ, αναζητούν ταυτόχρονα και την καλύτερη πρόταση. Εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος, υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία και Μεξικό. Οι Φράνκ Άρνεσεν, εξετάζει μια προς μια όλες τις προτάσεις προκειμένου ο ΠΑΟΚ, να βγει ωφελημένος από την παραχώρηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Η ομάδα του Ροστόφ, εκτός από την επιθυμία του προπονητής της ομάδας, έχει ως σύμμαχο και την σύζυγο του Νομπόα που θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα της. Από την άλλη υπάρχουν και οι ομάδες από την Τουρκία που προσφέρουν περισσότερο χρήματα. Ενώ φαίνεται πως υπάρχει πάντα και το ενδιαφέρον από ομάδα του Μεξικό. Όπου κι αν καταλήξει ο Νομπόα, αυτό που θέλουν στον Δικέφαλο είναι η διακοπή της συνεργασίας με έναν ποδοσφαιριστή που την περσινή χρονιά, δεν βοήθησε αγωνιστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα