Αποθεραπεία, ποδοτένις και... μάθημα στην Καλλονή (vids)

Νίκος Τσιώκος
Αποθεραπεία, ποδοτένις και... μάθημα στην Καλλονή (vids)

bet365

Αποθεραπεία και ποδοτένις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής που έπαιξαν πάνω από 60 λεπτά στο χθεσινό φιλικό με την Παλέρμο.

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε και η σημερινή ημέρα, που ήταν η επόμενη μετά το φιλικό με την Παλέρμο, για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής στην Ιταλία.

Η πρωινή περιείχε αποθεραπεία και κρυοθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά χθες και πάσινγκ γκέιμ με στόχο τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, αγωνιστικά τετράγωνα έξι εναντίνο τριών με μεταφορά παιχνιδιού σε τρεις διαφορετικές ζώνες και παιχνίδι έξι εναντίον έξι σε γήπεδο 30Χ35.

Βέβαια, οι μέσοι του συλλόγου της Μυτιλήνης είχαν δουλειά και το μεσημέρι, καθώς ο Θαλής Θεοδωρήδης τους έκανε... μαθήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην αμυντική τους συμπεριφορά απέναντι σε διαφορετικά συστήματα.

Το απογευματινό... μενού περιείχε τρέξιμο μέτριας έντασης για 12 λεπτά για όσους... έβγαλαν ένα 60λεπτο χθες και ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν τη δημιουργία παιχνιδιού με συνεργασία αμυντικών και μέσων και παιχνίδια έξι συν τρεις εναντίον έξι συν τρεις σε περιορισμένο χώρο με μετατοπήσεις σε δύο γήπεδα για τους υπόλοιπους.

Έτσι, οι προπονήσεις της ΑΕΛΚ επί ιταλικού εδάφους θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, που είναι και οι τελευταίες για τον σύλλογο στη γειτονική χώρα. Δείτε στα βίντεο που ανέβασε η Καλλονή στην επίσημη σελίδα της στο facebook μέρη του σημερινού προγράμματος.

Ποδοβόλεϊ... #instalife #instamoments #training #preseason #italy #kallonifc #superleague

Posted by ΑΕΛ Καλλονής (official) on Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

#kallonifc #italy #preseason #training #instamoments #instalife

Posted by ΑΕΛ Καλλονής (official) on Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

#kallonifc #preseason #italy Teaching...

Posted by ΑΕΛ Καλλονής (official) on Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα