«Πόρτα» και νέα κρούση η Ρόμα για Μαζουάκου!

«Πόρτα» και νέα κρούση η Ρόμα για Μαζουάκου!

bet365

Η Ρόμα μπήκε σφήνα σε Ιντερ και Τζένοα για Μαζουακού, η πρόταση των 6 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε, ωστόσο ετοιμάζει νέα κρούση!

Ο Μαζουακού... προκρίθηκε ως η βασική λύση της Ρόμα για την αριστερή πλευρά της και ήδη άρχισαν οι επαφές με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Gazzetta dello Sport, η πρόταση των 6 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους δεν έγινε δεκτή από τους Πειραιώτες, οι οποίοι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, το θέμα δεν έχει τελειώσει, η Ρόμα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μαζουακού και θα επιστρέψει άμεσα με νέα πρόταση, η οποία θα είναι κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ και σε αυτή θα υπάρχουν μπόνους. Μάλιστα, οι «Τζιλαορόσι» ποντάρουν στις εξαιρετικές σχέσεις τους με τον Ολυμπιακό και ευελπιστούν πως το deal θα ολοκληρωθεί. Βέβαια, στο «κόλπο» παραμένει και η Ιντερ, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα