Τέλος ο Σκόκο για την ΑΕΚ

Τέλος ο Σκόκο για την ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Τέλος ο Σκόκο για την ΑΕΚ

bet365

Οι προσπάθειες για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο σταματούν οριστικά για την Ένωση, καθώς ο Αργεντινός αποφάσισε να μείνει στη Νιούελς.

Ο Σκόκο έλαβε την οριστική απόφαση να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του και να στηρίξει ως το τέλος του πρωταθλήματος την προσπάθεια του φίλου του Λουκάς Μπερναρντι.

Στην ΑΕΚ περίμεναν την απάντηση του, αν δηλαδή θα πάρει την απόφαση να έρθει και πάλι στην Ελλάδα, αλλά ο παίκτης ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στην πατρίδα του και την ομάδα της καρδιάς του...

Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο οικονομικό αφού όπως είχε ξεκαθαρίσει και ο Σολντίνι η ΑΕΚ είχε καταθέσει την καλύτερη προσφορά για τον πελάτη του, κάτι που ήταν γνωστό από τα τέλη Ιουνίου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα