Αρβελάτζε: «Θέλω τον Λόρια στην Τραμπζονσπόρ»

Αρβελάτζε: «Θέλω τον Λόρια στην Τραμπζονσπόρ»

Αρβελάτζε: «Θέλω τον Λόρια στην Τραμπζονσπόρ»

bet365

Ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, Σότα Αρβελάτζε εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να μεταπηδήσει ο Γκιόργκι Λόρια στην ομάδα της «Μαύρης Θάλασσας».

Ο Γεωργιανός γκολκίπερ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στις αρχές Ιουλίου, ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα τέθηκε εκτός πλάνων.

Ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ και συμπατριώτης του Λόρια, Σότα Αρβελάτζε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του τουρκικού συλλόγου για τον πανύψηλο γκολκίπερ.

«Θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός με τον Λόρια. Στηρίζομαι στο ταλέντο και την εμπειρία του και θέλω πολύ αυτή τη μεταγραφή. Θα βελτιώσει και τους νέους η παρουσία του στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Αρβελάτζε έχοντας ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του του Γεωργιανού γκολκίπερ στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Σουλεϊμάν Χιούρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα