«Έχουμε συμφωνήσει με Ολυμπιακό για Τσαγκλαγιάν»

«Έχουμε συμφωνήσει με Ολυμπιακό για Τσαγκλαγιάν»

«Έχουμε συμφωνήσει με Ολυμπιακό για Τσαγκλαγιάν»

bet365

O πρόεδος της Ερσίγεσπορ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, το ρεπορτάζ του gazzetta.gr κάνοντας λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τούρκο φορ Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν. Διαψεύδουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της τουρκικής Super Lig, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στη σεζόν που ολοκληρώθηκε τόσο με τη φανέλα της Γκαζιάντεπσπορ, όσο και της Καϊσερί Ερσίγεσπορ.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Τουρκία έκαναν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ερσίγεσπορ για τον «Πάτο της Τουρκίας» με τα οικονομικά ανταλλάγματα να ανέρχονται σε 2 εκατ. ευρώ.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ φρόντισε να διαψεύσει άμεσα το θέμα βάζοντας φρένο στις πληροφορίες που ήθελαν τον 19χρονο φορ να ετοιμάζεται να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα.

Ο πρόεδρος της Ερσίγεσπορ ωστόσο επιβεβαιώνει το χθεσινό δημοσίευμα του gazzetta.gr τονίζοντας πως έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ερσίγεσπορ.

Ο Ζιγιά Ερέν με δηλώσεις του στον τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radyospor» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και τον Τσαγκλαγιάν. Έχει κλείσει η μεταγραφή. Πιστεύω θα έχει επισημοποιηθεί μέχρι αύριο το πρωί. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών».

Οι Τούρκοι μάλιστα υποστηρίζουν πως ένα πρόβλημα με την visa του Τσαγκλαγιάν καθυστερεί την άφιξη του στην Αθήνα, την στιγμή που στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα