Ρομπέρτο: Ατλέτικο, Ρεάλ και βουτιές στη Μύκονο! (vid+pic)

Ρομπέρτο: Ατλέτικο, Ρεάλ και βουτιές στη Μύκονο! (vid+pic)

bet365

Στην Ισπανία γράφουν και πάλι για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ρομπέρτο. Η μη πώληση του Ντε Χεά κάνει τον Μπενίτεθ να τον «κοιτάζει».

Το «fichajes» υποστηρίζει ότι εδώ και μήνες το όνομα του Ρομπέρτο Χιμένεθ «παίζει» για διάφορες ομάδες αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έχει ξεχαστεί.

Μία από τις ομάδες που τον «κοιτάζουν» είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε περίπτωση που έρθει πρόταση για έναν εκ των Όμπλακ - Μόγια, τότε δεν αποκλείεται ο Σιμεόνε να κινηθεί για τον πορτιέρε του Ολυμπιακού, καθότι εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές του. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα γράφει ότι οι «ροχιμπλάνκος» αναμένεται «να τα δώσουν όλα καθώς τον θεωρούν την καλύτερη επιλογή».

Επίσης, το γεγονός ότι ο Φαν Χάαλ δεν παραχωρεί τον Ντε Χέα κάνει τον Μπενίτεθ να στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του για τον αντι-Κασίγιας. Το όνομα του Ρομπέρτο κάνει τη... βόλτα του στην «As», με το εν λόγω δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι εξετάζεται από τον τεχνικό της Ρεάλ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Κασίγιας.

Βέβαια, αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν οι Κέιλορ Νάβας, Κασίγια και αναμένεται ακόμη ένας.

Ο Ρομπέρτο, πάντως, εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, κάνοντας τα μπανάκια του στη Μύκονο. Και αφού προκάλεσε τον... πανικό του στις παραλίες του νησιού των Κυκλάδων, ετοιμάζεται για το 3ο μέρος της προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλλάδας στο Ερμελο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα