Νέα ήττα για Καλλονή στην Ιταλία (vid)

Νίκος Τσιώκος
Νέα ήττα για Καλλονή στην Ιταλία (vid)

bet365

Νέα ήττα γνώρισε η Καλλονή σε φιλικό στην Ιταλία, αυτή τη φορά από την Παλέρμο με 2-0. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Ελλακόπουλο.

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι και δεύτερο με δυνατό αντίπαλο έδωσε η Καλλονή επί ιταλικού εδάφους την Κυριακή (26/7). Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Παλέρμο, που ήταν σαφώς ανώτερη και πιο δυνατή, όμως η ομάδα της Μυτιλήνης στάθηκε αρκετά καλά και... άντεξε μέχρι το 72'. Σ' εκείνο το χρονικό σημείο ο Μπελότι έλυσε τον γόρδιο δεσμό με γκολάρα έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ για τον σύλλογο της Σικελίας.

Το τελικό αποτέλεσδμα διαμόρφωσε ο Κουάισον στο 90', με τον Θαλή Θεοδωρίδη να δοκιμάζει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαριστές στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα και βρισκόταν ήδη στη γειτονική χώρα, όπου είχε ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΛΚ.

Όσον αφορά το σύστημα που αγωνίστηκε η ομάδα της Λέσβου, αυτό ήταν το 4-2-3-1, με τον Δαύκο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια. Οι Τσαμπούρης, Κρολ κάλυπταν τα άκρα της άμυνας, με τους Ούκα, Αναστασιάδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ ήταν οι Κεϊτά, Καλτσάς και μπροστά τους δεξιά ο Μανούσος, αριστερά ο Γεωργίου και στον άξονα ο Κλαντρούμπσκι. Μοναδικός προωθημένος ο Μάρκοβιτς.

Όπως προαναφέραμε, η Καλλονή ήταν αρκετά καλή, με το τεχνικό τιμ να έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το πού βρίσκεται η ομάδα, καθώς και για τους νεαρούς παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Οι συνθέσεις

Παλέρμο: Σορεντίνο, Βιτιέλο, Ρισπόλι, Αντέλκοβιτς, Λάζααρ, Πελότι, Τσότσεφ, Βάσκες, Στρούνα, Ριγκόνι, Γιάγιαλο.

Καλλονή: Δαύκος, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κρολ, Ούκα, Κεϊτά, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Μανούσος, Μάρκοβιτς, Γεωργίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα