Γυμναστήριο, θεωρία και τακτική για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Γυμναστήριο, θεωρία και τακτική για Καλλονή

bet365

Γυμναστήριο, θεωρία και τακτική περιελάμβαναν οι σημερινές προπονήσεις της Καλλονής στο Πέιο της Ιταλίας.

Ίδιο πρόγραμμα με το χθεσινό ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής στο Πέιο της Ιταλίας το Σάββατο (25/7). Στην πρωινή προπόνηση έκαναν ασκήσεις δύναμης σε 13 σταθμούς επί δύο σετ στο γυμναστήριο και εν συνεχεία κρυοθεραπεία και αποθεραπεία στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει η αποστολή.

Λίγο πριν το μεσημεριανό γεύμα το τεχνικό τιμ ανέλυσε τις τοποθετήσεις που θα πρέπει να έχουν οι επιθετικοί στην αμυντική λειτουργία σε ό,τι έχει να κάνει με την πίεση ψηλά, την ανασταλτική λειτουργία τους στη μεσαία γραμμή και τη λειτουργία τους στη δημιουργία παιχνιδιού.

Το απόγευμα έγινε δουλειά στην τακτική, με τους παίκτες του συλλόγου της Μυτιλήνης να δουλεύον στη δημιουργία και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ έπαιξαν και παιχνίδι οχτώ εναντίον έξι με στόχο την ανάπτυξη από τα άκρα και παιχνίδι 11 εναντίον 11 στα 2/3 του γηπέδου. Έτσι, στην ΑΕΛΚ μετρούν τις τελευταίες ημέρες επί ιταλικού εδάφους, καθώς η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της στις 31 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα