Ολες οι λεπτομέρειες του deal για Φινμπόγκασον

Ολες οι λεπτομέρειες του deal για Φινμπόγκασον

Αντώνης Σαούλης
Ολες οι λεπτομέρειες του deal για Φινμπόγκασον

bet365

Το gazzetta.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα οικονομικά δεδομένα για τον δανεισμό του Ισλανδού, το συμβόλαιό του αλλά και την οψιόν αγοράς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής το gazzetta.gr σας αποκάλυψε την μεταγραφή του Αλφρεντ Φινμπόγκασον. Μια μεταγραφή που την ανακοίνωσε λίγο αργότερα η Ρεάλ Σοσιεδάδ δίνοντας λεπτομέρειες. Οτι δηλαδή ο Ισλανδός θα είναι στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις μιας και οι δύο ομάδες τα βρήκαν ώστε ο παίκτης να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μιλάμε για μια μεταγραφή η οποία μόνο ο δανεισμός θα κοστίσει στον Ολυμπιακό πάνω από 3 εκατ. Ευρώ! Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπακός θα δώσει στον Ισπανικό σύλλογο 1 εκατ. ευρώ για το... ενοίκιο του ποδοσφαιριστή. Ταυτόχρονα το συμβόλαιο του Φινμπόγκασον με τους Βάσκους φτάνει το 1 εκατ. ευρώ το οποίο με τα μπόνους φτάνει το 1,5.

Ο Ολυμπιακός θα το καλύψει εξ' ολοκλήρου και θα βάλει τα μπόνους προσωπικών στόχων. Ουσιαστικά θα πληρώσει το 1,5 εκατ. ευρώ το οποίο εάν προσθέσουμε την εφορία που φτάνει το 40% τότε μιλάμε για έναν ετήσιο δανεισμό που θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Πάμε τώρα και στο σημαντικό οικονομικό στοιχείο της μεταγραφής. Την οψιόν αγοράς δηλαδή. Οι Ισπανοί ανέφεραν πως αυτή είναι κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ. Το ίδιο προέκυπτε κι από ελληνικές πηγές. Οτι η οψιόν αγοράς είναι λίγο πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ. Οπως και να 'χει ο Ισλανδός το μεσημέρι του Σαββάτου θα είναι στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ν' ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και την Δευτέρα να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία. Εκεί όπου τα... «έσπαγε» με την Χέρενφεϊν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα