Θεραπεία στο ποτάμι, ανάλυση, κατοχή και τακτική στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Θεραπεία στο ποτάμι, ανάλυση, κατοχή και τακτική στην Καλλονή

bet365

Κρυοθεραπεία στο ποτάμι και μασάζ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για όσους ποδοσφαιριστές της Καλλονής αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά στο φιλικό με τη Σαμπντόρια. Κατοχή μπάλας, ανάλυση του φιλικού και τακτική για τον σύλλογο της Μυτιλήνης.

Ποικιλία είχε το... μενού της Καλλονής μία ημέρα μετά τη φιλική ήττα από τη Σαμπντόρια. Η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης συνεχίστηκε με δύο προπονήσεις, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει... πολλά και διάφορα! Συγκεκριμένα, στην πρωινή όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά την Πέμπτη (23/7) έκαναν αποθεραπεία, κρυοθεραπεία στο ποτάμι και μασάζ.

Οι υπόλοιποι αρκέστηκαν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους, αερόβιο πάσινγκ γκέιμ και παιχνίδι έξι εναντίον έξι σε περιορισμένο χώρο. Σειρά πήρε το μεσημέρι η ανάλυση του χθεσινού αγώνα με τη Σαμπντόρια μέσω βίντεο. Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του τόνισαν τα λάθη που έγιναν και στάθηκαν σε συνοπτικά στοιχεία της επιθετικής και της αμυντικής τακτικής.

Το απόγευμα όσοι έπαιξαν πάνω από 60 λεπτά χθες συνέχισαν με ασκήσεις αερόβιας ικανότητας μέτριας έντασης. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο πιεστικής άμυνας σε μικρούς χώρους και πάσινγκ γκέιμ με σέντρες και τελειώματα. Με το πέρας αυτού, άπαντες πήγαν στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου για να ακολουθήσουν κρυοθεραπεία.

Έτσι, η προετοιμασία της ομάδας της Λέσβου θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, με τις προπονήσεις να είναι εκ νέου διπλές, τη στιγμή που σιγά-σιγά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη βάση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα