Ασχολείται ακόμα με Λούκας η Κορούνια

Κώστας Ζάλιαρης
Ασχολείται ακόμα με Λούκας η Κορούνια

bet365

Το θέμα του Λούκας Πέρεθ δεν έχει κλείσει για τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τον ισπανικό Τύπο να τονίζει πως ο παίκτης δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Κάνοντας αναφορά στην παρουσία του Λούκας και το γκολ που πέτυχε στη ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, η ιστοσελίδα «laopinioncoruna.es» υποστηρίζει πως στη «Ντέπορ» συνεχίζουν να ψάχνουν λύση για να πάρουν μόνιμα τον παίκτη.

Ο Λούκας, μαζί με τον Φακούντο Περέιρα έχουν βρεθεί στο περιθώριο από τον Ιγκόρ Τούντορ, όμως, η συμμετοχή του Ισπανού στο χθεσινοβραδινό ματς με τη Λοκομοτίβα, ενδεχομένως να ήταν ικανή ν' αντιστρέψει το κλίμα και να τον κρατήσει στην Τούμπα. Όπως και να 'χει, το σήριαλ, σύμφωνα πάντα με τους Ίβηρες, δεν έχει ολοκληρωθεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα