Μακ: «Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους»

Μακ: «Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους»

Gazzetta team
Μακ: «Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει και τον 3ο προκριματικό γύρο και τα πλέι οφ για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ήταν ο Ρόμπερτ Μακ με δύο γκολ και ο Σλοβάκος εμφανίστηκε αισιόδοξος, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ότι ο «Δικέφαλος» του Βορρά μπορεί με την ποιότητά του να περάσει τόσο τον 3ο προκριματικό γύρο όσο και τα πλέι οφ για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση, το αξίζαμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο αλλά πετύχαμε τρία γρήγορα γκολ και τελειώσαμε νωρίς τη δουλειά. Χτίζουμε κάτι νέο, έχουμε νέο προπονητή και πρέπει να τον ακούμε, πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς όπως και σήμερα όχι όπως παίξαμε στο Ζάγκρεμπ.

Ελπίζω πως σε κάθε προπόνηση θα είμαστε καλύτεροι και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για προβλήματα, όλοι μιλούσαν πέρυσι για πρωτάθλημα και τερματίσαμε πέμπτοι, στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε δυνατά και δεν θέλω να μιλάω πολύ για το τι θέλουμε να πετύχουμε», δήλωσε ο 24χρονος άσος.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα