Επαγγελματίας ο Αγριμάκης στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Επαγγελματίας ο Αγριμάκης στην Καλλονή

bet365

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλλονή υπέγραψε ο 19χρονος μέσος της ομάδας Κ20, Γιώργος Αγριμάκης.

Στην προώθηση του Γιώργου Αγριμάκη από την ομάδα Κ20 προχώρησε την Πέμπτη (23/7) η Καλλονή. Ο 19χρονος μέσος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Μυτιλήνης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Σημαντική μέρα η σημερινή για τον ποδοσφαιριστή της U20 Γιώργο Αγριμάκη: Υπέγραψε επαγγελματικο συμβόλαιο στην Καλλονή! Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 11 Νοεμβρίου του 1995. Ήρθε στην U20 Καλλονής την περίοδο 2013-2014 στην οποία αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά αφήνοντας πολλές θετικές εντυπώσεις.

Τον καλωσορίζουμε εκ νέου στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή αρχή.

Το μίνι βιογραφικό του έτσι όπως το κατέγραψε το kallonifc.gr:

Γεννημένος στο Ηράκλειο στις 11 Νοεμβρίου του 1995. Ήρθε στην U20 Καλλονής την περίοδο 2013-2014. Tην διετία 2010-2012 έπαιξε στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας και την αμέσως επόμενη σεζόν στον Όλυμπο Αγιάσου. Θαυμάζει το Μέσι. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα