«Θέλει Ταβάρες στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα»

Gazzetta team
«Θέλει Ταβάρες στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα»

bet365

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον κεντρικό αμυντικό της Εστορίλ, Γιόχαν Ταβάρες, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «A' Bola».

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως μαζί με τους «ερυθρόλευκους», ενδιαφέρεται για τον 27χρονο άσο και η Λουντογκόρετς.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Εστορίλ θα διαπραγματευτεί για τη μεταγραφή του Γιόχαν Ταβάρες με ποσό που θα φτάνει και θα ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τη Λε Μαν, ο Ταβάρες μετακόμισε στη Μπέιρα – Μαρ το 2008 και τέσσερα χρόνια αργότερα δοκίμασε την τύχη του στο Βέλγιο με τη Σταντάρ Λιέγης. Το πέρασμά του αποδείχθηκε σύντομο, αφού έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Εστορίλ με τη μορφή δανεισμού.

Τον Ιούλιο του 2013 μετακόμισε στην Ιταλία για την Κιέβο Βερόνα κι εκεί έμεινε μόλις... 26 μέρες, αφού τον απέκτησε η Εστορίλ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα