Καστίγιο στο gazzetta.gr: «Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Ολυμπιακό»

Καστίγιο στο gazzetta.gr: «Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Ολυμπιακό»

Καστίγιο στο gazzetta.gr: «Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Ολυμπιακό»

bet365

Την άγνοια του για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με την περίπτωση του εξέφρασε στο gazzetta.gr ο εξτρέμ του Ντάλας FC, Φαμπιάν Καστίγιο. «Πληροφορήθηκα για τον Ολυμπιακό από φίλους μου».

Η αμερικανική αγορά ουδέποτε απασχόλησε τους ελληνικούς συλλόγους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Παραδοσιακά οι μονομάχοι της Super League στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε συγκεκριμένες λύσεις κυρίως από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Φαμπιάν Καστίγιο του Ντάλας FC, θεωρείται ένα από τα πιο hot ονόματα στο MLS. Οι επαΐοντες του αμερικάνικου πρωταθλήματος εκτιμούν πως πρόκειται για έναν εξτρέμ με τεράστιες δυνατότητες σημειώνοντας πως είναι θέμα χρόνου να αγωνιστεί στην εθνική Κολομβίας αλλά και να εκτοξεύσει τις μετοχές του μετακομίζοντας στην Ευρώπη.

Το όνομα του πριν από λίγες μέρες ενεπλάκη σε σενάρια για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, όπως γράφτηκε απασχόλησε ιδιαίτερα τον Μάρκο Σίλβα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φρόντισαν να τα διαψεύσουν. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή ζητώντας την δική του άποψη αναφορικά με τις φιλοδοξίες του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

«Στην παρούσα φάση είμαι χαρούμενος από την παρουσία μου στο Ντάλας. Γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους για την απόκτηση μου, όμως η ομάδα μου είναι εκείνη που θα αποφασίσει», τόνισε αρχικά ο Φαμπιάν Καστίγιο για να αναφερθεί στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

«Αρκετοί φίλοι μου δείχνουν δημοσιεύματα που με αφορούν και ομάδες που ενδιαφέρονται για να με αποκτήσουν. Έτσι πληροφορήθηκα και για τον Ολυμπιακό.

Μου είπαν πως η συγκεκριμένη είδηση έχει κατακλύσει τα social media όμως κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Ολυμπιακό. Είναι κολακευτικό, όμως πρόκειται απλά για φήμες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα