Ουσλού στο gazzetta.gr: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για Μιλιβόγεβιτς»

Ουσλού στο gazzetta.gr: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για Μιλιβόγεβιτς»

Ουσλού στο gazzetta.gr: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για Μιλιβόγεβιτς»

bet365

Λίγες ώρες μετά την διάψευση των «ερυθρόλευκων» για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο γενικός γενικός γραμματέας της Φενέρμπαχτσε τόνισε στο gazzetta.gr πως δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για τον Σέρβο μέσο.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει σε όλα με την Φενέρμπαχτσε για την παραχώρηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, κάνοντας λόγο για «παραμύθια των Τούρκων».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα των «καναρινιών», Μαχμούτ Ουσλού ζητώντας την δική του άποψη για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.

Ο Ουσλού, ο οποίος έχει ενεργό ρόλο σε κάθε μεταγραφικό ζήτημα που αφορά τα «καναρίνια» ήταν σαφής.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ούτε τα ποσά που αναφέρονται είναι αληθή».

Σε ερώτηση μας για το αν θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, άφησε να εννοηθεί πως η Φενέρμπαχτσε δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα