Ξανά στον αέρα η βαθμολογία της Super League!

Gazzetta team
Ξανά στον αέρα η βαθμολογία της Super League!

bet365

Όπως αναμένονταν ούτε αυτή την φορά στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία κι ενώ ακριβώς σε ένα μήνα ξεκινά το νέο πρωτάθλημα!

To... θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί στην Σούπερ Λίγκα, αφού για άλλη μια φορά η συνεδρίαση της δεν έφερε επικύρωση στην βαθμολογία. Μάλιστα στην ανακοίνωση της η Λίγκα κάνει λόγο για ομόφωνη απόφαση πλην του Παναιτωλικού που ψηφίσε λευκό. Από κει και πέρα οι πρότασεις του Παναθηναϊκού δεν συζητήθηκαν με την δέσμευση ότι αυτό θα γίνει σε κάποιο από τα επόμενα διοικητικά συμβούλια. Κι όλα αυτά ενώ ακριβώς σε ένα μήνα ξεκινά το νέο πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή να μην λογίζονται ακόμη επίσημα ως μέλη της Σούπερ Λίγκας. Ελλάς το μεγαλείο σου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ΠΑΕ-Μελών, πλην της ΠΑΕ Παναιτωλικός η οποία ψήφισε «λευκό», δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 και συναφώς δεν προκρίθηκε η εγγραφή των νέων Μελών, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ηρακλής (συνυπολογίστηκε επίσης ότι σε αντίθεση με την ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει καταθέσει ακόμα τα εκ του Νόμου απαραίτητα έγγραφα για την ένταξή της στη Super League, για τα οποία η εν λόγω ΠΑΕ δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει άμεσα).

2/ Το Δ.Σ. αποφάσισε να δεχθεί κατ’ αρχήν ως βάση συζήτησης την πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε., με κάποιες επιφυλάξεις και παρατηρήσεις.

3/ Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως επιλεγεί η εταιρεία Tickethour για το σχεδιασμό και την υλοποίηση κεντρικού συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

4/ Οι ανεξάρτητοι οικονομικοί σύμβουλοι της Super League (PWC) θα αποστείλουν προς όλες τις ΠΑΕ τη μελέτη και τις προτάσεις τους, περί διαδικασίας αδειοδότησης των ΠΑΕ, προκειμένου να αποφασιστεί στο επόμενο Δ.Σ. η εισήγηση της Super League προς την ΕΠΟ.

5/Κατόπιν αποδοχής εγγράφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίστηκε όπως τα θέματα τροποποίησης Κ.Ι.Μ. και έγκρισης προκηρύξεων Πρωταθλήματος 2015-16 συζητηθούν στα επόμενα Δ.Σ. και Γ.Σ.

6/ Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού προκρίθηκε ως πλέον συμφέρουσα η πρόταση της FORTHNET και αποφασίστηκε όπως η Super League εισέλθει σε διαπραγμάτευση με την εν λόγω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και να υπογραφεί η σχετική σύμβαση. (Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαφώνησε με την εν λόγω απόφαση).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα