Τέλος ο Φάμπιο, δανεικοί οι Καλλέργης, Εγκουέμ

Τέλος ο Φάμπιο, δανεικοί οι Καλλέργης, Εγκουέμ

Νίκος Τσιώκος
Τέλος ο Φάμπιο, δανεικοί οι Καλλέργης, Εγκουέμ

bet365

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Φάμπιο, καθώς ανακοινώθηκε τη λύση του συμβολαίου του, ενώ οι Καλλέργης, Εγκουέμ θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ο Φάμπιο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κέρκυρα και επέστρεψε στον Ατρόμητο, όπου ανέλαβε τεχνικός ο πρώην προπονητής των Φαιάκων, Μιχάλης Γρηγορίου. Όμως, δε βρίσκεται στα πλάνα του και γι' αυτό την Τετάρτη (22/7) ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του.

Από την πλευρά τους, οι Μανώλης Καλλέργης και Αλμπέρτο Εγκουέμ θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού και εξετάζουν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους για να καταλήξουν στις ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Για τον Φάμπιο

Λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο του Φάμπιο Τάβαρες που αγωνίστηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στη Κέρκυρα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Για τους Καλλέργη, Εγκουέμ

Δανεικοί θα παραχωρηθούν οι Μανώλης Καλλέργης και Αλμπέρτο Εγκουέμ οι οποίοι πήραν μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο. Οι δύο παίκτες εξετάζουν ήδη αρκετές προτάσεις σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα