Η στιγμή που ο γιατρός του Ολυμπιακού σώζει τον Τούρκο οπαδό (vid)

Η στιγμή που ο γιατρός του Ολυμπιακού σώζει τον Τούρκο οπαδό (vid)

Αντώνης Σαούλης
Η στιγμή που ο γιατρός του Ολυμπιακού σώζει τον Τούρκο οπαδό (vid)

bet365

Δείτε το βίντεο με την σωτήρια επέμβαση του Χρήστου Θέου και του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού ώστε να σωθεί ο Τούρκος οπαδός που έπαθε κρίση επιληψίας έξω από τ' αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων» μετά το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε.

Ευτυχώς για τον οπαδό, το περιστατικό συνέβη τη στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πούλμαν και να αποχωρήσει από το γήπεδο όπου διεξήχθη το φιλικό με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Μόλις ο Χρήστος Θέος και οι συνεργάτες του κατάλαβαν ότι ο Τούρκος χρειαζόταν άμεσα βοήθεια, επενέβησαν και του έσωσαν τη ζωή, κερδίζοντας και το χειροκρότημα όλων που παρακολουθούσαν με αγωνία μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να παραλάβει τον οπαδό για να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα