Δεν πέφτει κάτω από τα 10 εκατ. για Μαζουακού ο Ολυμπιακός!

Δεν πέφτει κάτω από τα 10 εκατ. για Μαζουακού ο Ολυμπιακός!

Δεν πέφτει κάτω από τα 10 εκατ. για Μαζουακού ο Ολυμπιακός!

bet365

Η Ίντερ καραδοκεί για τον Μαζουακού την στιγμή που η Τζένοα κάνει το παν προσφέροντας 8 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο μπακ. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για τον Γάλλο μπακ.

Ο Αρτούρ Μαζουακού όπου και αν σταθεί δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Ο 21χρονος άσος φιλοδοξεί να αγωνιστεί στη Serie A και δεν το έχει κρύψει μολονότι δεν βιάζεται. Γνωρίζει άλλωστε πως η συμμετοχή του στο Champions League αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον ίδιο.

Ο Γάλλος αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για τον Ολυμπιακό. Ο Μαζουακού αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν σε 41 ματς! Εξ αυτών 27 για την Super League, 6 στο Champions League και 2 στο Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας τον εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή. Αντίθετα, ουκ ολίγες ομάδες της Serie A πριν από περίπου μία διετία τον απέρριψαν ασυζητητί. «Έβρισκα κλειστές πόρτες. Τώρα οι ίδιες ομάδες προσφέρουν αρκετά εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν», τονίζει ο Ιταλός εκπρόσωπος του.

Ο Μαζουακού με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό εκτόξευσε τις μετοχές του στα ύψη. Στην Βαλενσιέν μετά βίας οι ετήσιες απολαβές του άγγιζαν τα 30.000 ευρώ.

Στο Ολυμπιακό υπέγραψε συμβόλαιο, το οποίο με τα μπόνους έφτανε τα 300.000 ευρώ, ενώ μετά τη νέα του συμφωνία που τον δένει στους «ερυθρόλευκους» ως το 2019, θα αμείβεται κλιμακωτά με 500.000 ευρώ φτάνοντας να εισπράττει μέχρι 750.000 ευρώ.

Όλα αυτά, εάν φυσικά παραμείνει στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας τις τελευταίες μέρες δέχονται πρέσινγκ από Τζένοα και Ίντερ, ενώ και άλλες ομάδες της Serien Α, όπως η Νάπολι παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Η Τζένοα παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει έφτασε στο σημείο να προσφέρει 8 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός την απέρριψε. Υπάρχει και το ιστορικό με τον Γιάννη Φετφατζίδη, όπου η ομάδα της Γένοβας δεν έχει αποδειχθεί και τόσο φερέγγυα στις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Ο Μάρκο Σίλβα εκπονεί τα πλάνα του υπολογίζοντας τον Γάλλο αριστερό μπακ, δίχως αυτό να συνεπάγεται πως ο Μαζουακού δεν παραχωρείται.

Με μία πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Μάνατζερ που γνωρίζουν καλά την ιταλική αγορά δεν αποκλείουν να κατατεθεί μία τόσο υψηλή πρόταση.

Για την ώρα παρατηρείται στάση αναμονής τόσο από την πλευρά του Μαζουακού, όσο και από τους πολύφερνους μνηστήρες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα