Τέλειωσε και του Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Τέλειωσε και του Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό

bet365

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Στέφανος Ευαγγέλου, ο οποίος αποχώρησε από την προετοιμασία του Πανιωνίου για να βρεθεί στην Αθήνα και να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Η έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρείται από τα καλύτερα στόπερ στην ηλικία του και στο «τριφύλλι» δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν να χαθεί. Εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε πει για το φλερτ των δύο πλευρών, ωστόσο τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια σφήνα του Ολυμπιακού, που ωστόσο δεν άλλαξε την κατάληξη.

Ο Παναθηναϊκός, θα είναι ο επόμενος σταθμός λοιπόν του νεαρού αμυντικού, ο οποίος προορίζεται για την ομάδα Νέων, με τον Πανιώνιο να μένει ικανοποιημένο και στο οικονομικό κομμάτι, ενώ κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ήδη ο Ευαγγέλου έχει αποχωρήσει από το Καϊμακτσαλάν όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Νέας Σμύρνη και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους».

Το φλερτ αυτό υπάρχει από τον περασμένο Γενάρη, όταν και ο Πανιώνιος έκανε την κρούση για τον Μουζακίτη, ωστόσο τότε οι κυανέρυθροι δεν παραχώρησαν τον νεαρό στόπερ, κάτι που έγινε τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα