Ψάχνουν για λύση με Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Ψάχνουν για λύση με Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ψάχνουν για λύση με Περέιρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ για τη λύση της συνεργασίας τους, ζητάει υψηλή αποζημίωση και οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν σημείο επαφής...

Ο Ιγκόρ Τούντορ, από τη στιγμή που ο παίκτης εμφανίζεται αμετάπειστος και δεν πληρώνει το πρόστιμο που του έχει καταβληθεί για πειθαρχικό παράπτωμα, δεν δέχεται να τον επαναφέρει στα πλάνα της ομάδας.

Το γυαλί φαίνεται να έχει ραγίσει οριστικά και ο ατζέντης του παίκτη έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τον Φρανκ Άρνεσεν ώστε να βρεθεί η φόρμουλα με την οποία ο Φακούντο Περέιρα θ' αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής ζητάει αποζημίωση, η οποία κρίνεται υπερβολική από την ομάδα (150.000 ευρώ) ενώ φαίνεται πως δεν θέλει να φύγει και δανεικός...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα