Αρβανιτίδης: "Όχι στην αποτυχία και την διχόνοια"

Αρβανιτίδης: "Όχι στην αποτυχία και την διχόνοια"

Gazzetta team
Αρβανιτίδης: "Όχι στην αποτυχία και την διχόνοια"

bet365

Ο υποψήφιος επενδυτής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Νίκος Αρβανιτίδης υποστήριξε πως καταθέτει την πρόταση στον Ερασιτέχνη για το χρίσμα γιατί δεν θέλει να ξανά ζήσει την περσινή αποτυχημένη χρονιά

Ο Νίκος Αρβανιτίδης, στο ξεκίνημα της ομιλίας του απλός συστήθηκε στα μέλη του Ερασιτέχνη, ενώ δεν παρουσίασε το πλάνο της πρότασης του. Κ΄'ατι που έκανε ο νομικός του εκπρόσωπος Νίκος Κυρκούδης.
«Ονομάζομαι Νίκος Αρβανιτίδης και είμαι Αρειανός! Είναι τιμή μου που είμαι. Εδώ με φέρνει σήμερα. Εμείς ετοιμάζουμε το πλάνο για τη Σούπερ Λιγκ. Εδώ με φέρνει σήμερα η ανησυχία και ο προβληματισμός για το παρόν και το μέλλον του Άρη. Είμαι μέλος της Λέσχης και με πολλούς γνωριζόμαστε γιατί γνωρίσαμε χαρές και λύπες στα ίδια πέταλα. Την περσινή χρονιά δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε, εγώ και η παρέα μου γιατί είναι Αρειανοί πάνω απ όλα εύρωστοι οικονομικά. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε το χρίσμα».

Στη συνέχεια ο Νίκος Κυρκούδης ανέλυσε την πρόταση: «Μου ανατέθηκε να παρουσιάσω την πρόταση της ομάδας των κ.κ Αρβανιτίδη, Ανθουλάκη, Τσοχαταρίδη και Νάτση. Σημασία δεν έχει η παρουσίαση αλλά οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Σε αυτές δεν αρκούν οι αναφορές σε φιλότιμο, γιατί η Ελλάδα μπορεί να γέννησε το φιλότιμο, αλλά σήμερα έχει εκλείψει. Πρέπει να εργαστούμε ρεαλιστικά γιατί του χρόνου ή μετά πάλι από χρόνια θα είμαστε πάλι εδώ. Ο κ. Τσοχαταρίδης. Τον ξέρετε, είχα την τιμή να καταθέσω για αυτούς τους ανθρώπους που υπέβαλλαν την πρόταση.
Αποτυχία σε αγωνιστικό επίπεδο
"Η ανάγκη που μας οδήγησε στην πρόταση αυτή είναι η σημερινή κατάσταση. Υπάρχει αγωνιστική αποτυχία πληρέστατη με ένα υπολογισμό, εντελώς πρόχειρο. Για την ομάδα αυτή δαπανήθηκαν χρήματα που αντιστοιχούσαν σε όλες τις ομάδες της Γ΄Εθνικής. Ποιο ήταν το πρόβλημα που οδήγησε αυτή την ομάδα πέρσι. Ήταν η διχόνοια. Τι διαπιστώσατε μετά την παρουσίαση του κ. Κάλας, Ότι αν γίνει αποδεκτή η πρόταση αυτή, η διχόνοια θα είναι και του χρόνου εδώ".
"Ποιοι συνέταξαν και υπέγραψαν το μνημόνιο;"
"Περιμέναμε, να γίνει ένας αναλυτικός οικονομικός απολογισμός της περιόδου. Προκάλεσα τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να καταθέσει στα πρακτικά το μνημόνιο που υπέγραψε. Δεν το έκανε, γιατί περίμενε ότι θα ζητηθούν και άλλες εξηγήσεις. Φτάσαμε να ακούσουμε ότι συντάχθηκε ένα μνημόνιο από κάποιους νομικούς. Μπορεί να μας πει ποιοι νομικοί το συνέταξαν και ποιο το υπέγραψαν; Ποιας πλευράς τα συμφέροντα εξυπηρετούσαν. Σε περίπτωση που προκύψουν αξιώσεις από ένα τέτοιο μνημόνιο, θα γίνει ενδελεχής έρευνα της εγκυρότητας του, των χρημάτων, της ύπαρξης παραστατικών και ο καταλογισμός θα γίνει σε όσους έχουν παραβεί τον νόμο".
Οι δεσμεύσεις
"Δεσμευόμαστε ότι η ομάδα θα είναι στη Β΄Εθνική και του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στη Σούπερ Λιγκ. Όσοι θέλουν να σκέφτονται παρασκήνια εμείς έχουμε την δύναμη να τα πολεμήσουμε. Έχουμε την οργάνωση για να ανταποκριθούμε. Έχουμε έτοιμα όλα τα πλάνα. Ουρά παικτών για να παίξουν στον Άρη. Οι εκπλήξεις που σας περιμένουν στα ονόματα είναι μόνο θετικές. Η πρωτοβουλία μας έρχεται να ενώσει τον Άρη και να σπείρει την διχόνοια. Ο ορίζοντας ο δικός μας δεν είναι αυτός της Β Εθνικής. Είμαστε περαστικοί. Θα μας δουν και θα μας ξεχάσουν. Προσπάθησαν με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με ψευδείς περιστατικά και κινδυνολογία να μας βλάψουν.

Η διοίκηση και όλη η λειτουργία θα τεθεί σε έμπειρους τεχνοκράτες. Κανείς δεν θα μπλέκει στα πόδια του άλλου. Οι ρόλοι είναι διακριτοί, η οργάνωση θα είναι πετυχημένη. Οι υποδομές παρέρχονται στην ομάδα. Είναι η ζωή και η συνέχεια της ομάδας. Είναι αυτονόητο ότι η ομάδα θα οργανωθεί για να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της. Εγγυόμαστε την ανεξαρτησία του Άρη. Δεν δεχόμαστε να είμαστε ακόλουθοι κανενός. Τώρα η ομάδα είναι σε ένα άρμα, με στάση πολεμική στα θεσμικά όργανα. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη και τα θερμικά όργανα θα μας σέβονται. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι υπάρχουν χορηγικές συμφωνίες για τα άλλα τμήματα του συλλόγου, όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα