Φέρνει ομογενή από Αργεντινή η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Φέρνει ομογενή από Αργεντινή η Καλλονή

bet365

Τον Έλληνα ομογενή, που έχει γεννηθεί στην Αργεντινή και ανήκει στην Τίγκρε, Εμιλιάνο Ελλακόπουλο ετοιμάζεται να φέρει η Καλλονή.

Στην επόμενη μεταγραφή της φαίνεται πως θα προχωρήσει η Καλλονή. Όπως διαβάσατε από την Κυριακή στο gazzetta και το επιβεβαιώνει και η τοπική ιστοσελίδα sportlesvos.gr, η ομάδα της Μυτιλήνης ετοιμάζεται να φέρει στη χώρα μας τον Εμιλιάνο Ελλακόπουλο. Ο λόγος για τον 23χρονο αριστερό μέσο της Τίγκρε, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αργεντινή και έχει Έλληνα πατέρα.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης θα βρίσκεται την Τρίτη (21/7) στη Λέσβο, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου, να ολοκληρωθεί το deal και να αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου η ΑΕΛΚ βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το who is who

Ο Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1992, έχει ύψος 1,75μ. και αγωνίζεται ως αριστερός χαφ, αλλά και ως επιθετικός μέσος. Γεννήθηκε στην περιοχή Μούνρο της Αργεντινής, με τον πατέρα του να είναι Έλληνας και τη μητέρα του από τη λατινική χώρα.

Από το 2011 είναι ποδοσφαιριστής της Τίγκρε, όμως η πρώτη του συμμετοχή ήταν τη σεζόν 2012-2013 για να μετρήσει άλλες 10 μαζί με 1 γκολ την περίοδο 2013-2014. Την περασμένη σεζόν είχε συνολικά 8 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 5 ήταν με τη Ουνιόν Σάντα Φε, στην οποία παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ με τη φανέλα της σημείωσε κι ένα τέρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα