ΔΣ για... κουβεντούλα στη Σούπερ Λίγκα

Νίκος Τσιώκος
ΔΣ για... κουβεντούλα στη Σούπερ Λίγκα

bet365

Ούτε στο προσεχές ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, το οποίο προγραμματίστηκε για την Τετάρτη (22/7), θα επικυρωθεί η βαθμολογία της περασμένης σεζόν, θέμα που μόνο θα συζητηθεί. Θα γίνει και ΓΣ.

Μπορεί να έχει γίνει η κλήρωση της νέας σεζόν, οι ομάδες να προετοιμάζονται γι' αυτή, όμως ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας της περασμένης σεζόν από την έκτη θέση και κάτω. Κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ούτε στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη (22/7). Το θέμα θα συζητηθεί, όμως δύσκολα θα έχουμε απόφαση.

Πάντως, υπενθυμίζουμε ότι στην κλήρωση της νέας σεζόν αντί για τις Βέροια, Κέρκυρα, είχαμε Ομάδα Α και Ομάδα Β. Επίσης, θα διεξαχθεί και Έκτακτη Γενικής Συνέλευσης, ενώ στο... τραπέζι θα πέσουν και θέματα που αφορούν τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, τις ποινές για μη αδειοδότηση την περίοδο 2016-2017 και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του εξωτερικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 22/07/2015 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:30 θα διεξαχθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1/ Συνεργασία με ΟΠΑΠ Α.Ε.

2/ Θέματα σε σχέση με την εγγραφή νέων μελών και την επικύρωση της βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League 2014-15.

3/ Θέματα ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου και εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων.

4/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 (διαδικασία αδειοδότησης ΕΠΟ 2016).

5/ Τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού (πλην Κύπρου - Αλβανίας).

6/ Προτάσεις περί τροποποίησης του Κ.Ι.Μ. - θέμα εγγυητικού ταμείου ποδοσφαιριστών

7/ Διάφορα

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

2/ Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα